A Vitalaqua Kft.

Cégünk kisvállalkozásként tölti mindennapjait, központja a Lázbérc Tájvédelmi körzetben helyezkedik el, amely Bükki Nemzeti Park Igazgatóság alá tartozó területen található forrásból palackozza az ásványvizet és, mint azt neve és a forrás helye is mutatja, egy természetes hegyi forrásról van szó. A forrás mészkő vidéken található, mely köztudottan és bizonyítottan kedvező jó minőségű felszín alatti vizek számára. Vizsgálatok során kiderült, hogy a víznyerőhelyünk, igazi “kincset” hordoz magában, hiszen Magyarországon egyedülálló összetétele kiemeli a vetélytársak közül.

Gyártási folyamatok

Üzemünk, ahol az ásványvizeink palackozása történik, Bánhorváti külterületén található a Lázbérci-víztároló mellett, melynek köszönhetően, vízforrásunk folyamatos utánpótlásnak örvend.

Ahogy szlogenünk is szól, mi valóban úgy palackozzuk ásványvizeink, ahogy a természet megalkotta. Hiszen utólagos kezelésen nem esik át, ennek köszönhetően nem használnunk vegyianyagokat a mélyreható tisztítófolyamatok ellátása érdekében, ugyanis a természet elvégzi helyettünk a tisztítást.

A fenntarthatóság jegyében

Energiaszükségletünk a szűrés, palackozás és csomagolás tekintetében merül fel. Energiaigényünk egy részét megújuló energiaforrásokból fedezzük. Újrahasznosítható palackokat alkalmazunk, melyek szelektív gyűjtése elősegíti azok újbóli felhasználhatóságát. Igyekszünk ökológiai lábnyomunk lehető legkisebb mértékű növelésére.