Vitamin Aqua – Mg

Vitamin, az egészséges szívműködésért és a stressz oldásáért

null

Az elektrolit-háztartás normális szintjéhez, az egészséges szívműködéshez járul hozzá, csökkenti a vérnyomást és javítja a keringési rendszert, ezáltal csökkenti a szívroham kockázatát. Javítja a szellemi teljesítőképességet. Gátolja az öregedést, valamint tompítja a streszz káros hatásait.

Tudd meg mit tesznek érted a benne rejlő vitaminok:

Magnézium – A magnézium hozzájárul az egészséges csontok fenntartásához, a normál izomműködéshez, valamint az elektrolit-egyensúlyhoz.  A magnézium ezenkívül hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a fehérjeszintézishez, valamint a sejtosztódásban is szerepet játszik.

B12-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtosztódásban is szerepet játszik. A B12-vitamin ezenkívül hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

Folsav – Azaz a B9-vitamin, amely hozzájárul a normál vérképződéshez és az immunrendszer normál működéséhez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában. A folsav ezenkívül hozzájárul a magzati normál szövetfejlődéshez terhesség alatt.

Tiamin – A tiamin néven is ismert B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok lebontásához, átalakításához, valamint a szívizom- és idegsejtek megfelelő működéséhez szükséges vitamin.

Pantoténsav – Amely a B5-vitamin, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és a normál mentális teljesítőképességhez.

B6-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál fehérje-anyagcseréhez és glikogénlebontáshoz. Ezenkívül hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

Niacin – Másnéven a B3-vitamin, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az idegrendszer normál működéséhez. A niacin ezenkívül hozzájárul az egészséges bőr és nyálkahártya fenntartásához.