Vitamin Aqua – Zn

Vitamin, a normál anyagcseréért és az egészséges gondolkodásért

null

Az egészséges gondolkodást, a normális szénhidrát, valamint makro tápanyagok anyagcseréjét segíti elő. Ugyanakkor hozzájárul a fehérje szintézishez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, továbbá a látást is javítja.

Tudd meg mit tesznek érted a benne rejlő vitaminok:

Cink – Egy olyan ásványi anyag, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, szerepet játszik a normál sejtosztódásban, valamint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A cink ezenkívül szerepet játszik az egészséges csontok fenntartásában, valamint a zsírsavak, a szénhidrátok és a fehérjék normál anyagcsere-folyamataiban.

Tiamin – A tiamin néven is ismert B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok lebontásához, átalakításához, valamint a szívizom- és idegsejtek megfelelő működéséhez szükséges vitamin.

B6-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál fehérje-anyagcseréhez és glikogénlebontáshoz. Ezenkívül hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

Pantoténsav – Amely a B5-vitamin, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és a normál mentális teljesítőképességhez.

B12-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtosztódásban is szerepet játszik. A B12-vitamin ezenkívül hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

Niacin – Másnéven a B3-vitamin, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az idegrendszer normál működéséhez. A niacin ezenkívül hozzájárul az egészséges bőr és nyálkahártya fenntartásához.

Folsav – Azaz a B9-vitamin, amely hozzájárul a normál vérképződéshez és az immunrendszer normál működéséhez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában. A folsav ezenkívül hozzájárul a magzati normál szövetfejlődéshez terhesség alatt.