Vitamin Aqua – Ca

Vitamin, az erős csontokért és a tökéletes izomműködésért

null

Az egészséges fogak és csontok kialakulásában van szerepe. Hozzájárul az egészséges idegrendszerhez, a normális izomműködéshez valamint a sejtosztódáshoz.

 

Tudd meg mit tesznek érted a benne rejlő vitaminok:

Kalcium – Az ásványi anyagok közül a kalciumból található a legtöbb a szervezetben.  Segít a szervezetnek a szabályos szívműködésben. Támogatja az idegrendszert, különösen az idegingerületek átadását. Részt vesz a vas felszívódásában. Mérsékli a légúti allergiás tünetek erősségét.

Tiamin – A tiamin néven is ismert B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok lebontásához, átalakításához, valamint a szívizom- és idegsejtek megfelelő működéséhez szükséges vitamin.

B6-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál fehérje-anyagcseréhez és glikogénlebontáshoz. Ezenkívül hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

B12-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtosztódásban is szerepet játszik. A B12-vitamin ezenkívül hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

Niacin – Másnéven a B3-vitamin, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az idegrendszer normál működéséhez. A niacin ezenkívül hozzájárul az egészséges bőr és nyálkahártya fenntartásához.

Pantoténsav – Amely a B5-vitamin, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és a normál mentális teljesítőképességhez.

Biotin – A B7-vitamin, amely hozzájárul a szénhidrátok és fehérjék makrotápanyag-anyagcseréjének normál fenntartásához. A biotin ezenkívül hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint az egészséges bőr és haj fenntartásához.

Folsav – Azaz a B9-vitamin, amely hozzájárul a normál vérképződéshez és az immunrendszer normál működéséhez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában. A folsav ezenkívül hozzájárul a magzati normál szövetfejlődéshez terhesség alatt.