Vitamin Aqua – C+

Vitamin, az immunrendszered erősítéséhez

null

Az ideg-és immunrendszer normális működését támogatja. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, továbbá javítja a vasfelszívódást. Elősegíti a fáradtság és kimerültség csökkentését.

 

Tudd meg mit tesznek érted a benne rejlő vitaminok:

C-vitamin –  Egy olyan antioxidáns, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin ezenkívül hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, valamint javítja a vasfelszívódást.

B12-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtosztódásban is szerepet játszik. A B12-vitamin ezenkívül hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

Niacin – Másnéven a B3-vitamin, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az idegrendszer normál működéséhez. A niacin ezenkívül hozzájárul az egészséges bőr és nyálkahártya fenntartásához.

Pantoténsav – Amely a B5-vitamin, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és a normál mentális teljesítőképességhez.

B6-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál fehérje-anyagcseréhez és glikogénlebontáshoz. Ezenkívül hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

Tiamin – A tiamin néven is ismert B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok lebontásához, átalakításához, valamint a szívizom- és idegsejtek megfelelő működéséhez szükséges vitamin.

Folsav – Azaz a B9-vitamin, amely hozzájárul a normál vérképződéshez és az immunrendszer normál működéséhez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában. A folsav ezenkívül hozzájárul a magzati normál szövetfejlődéshez terhesség alatt.

Biotin – A B7-vitamin, amely hozzájárul a szénhidrátok és fehérjék makrotápanyag-anyagcseréjének normál fenntartásához. A biotin ezenkívül hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint az egészséges bőr és haj fenntartásához.