Vitamin Aqua – B12

Vitamin, hogy jobban menjen az összpontosítás

null

Elősegíti a vörös vérsejtek termelését, a normál pszichikai funkciókat, valamint az idegrendszer normális működéséhez járul hozzá, továbbá a sejtosztódásban is szerepet játszik. A B12-vitamin ezenkívül segíti a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat.

Tudd meg mit tesznek érted a benne rejlő vitaminok:

B12-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtosztódásban is szerepet játszik. A B12-vitamin ezenkívül hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

Niacin – Másnéven a B3-vitamin, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az idegrendszer normál működéséhez. A niacin ezenkívül hozzájárul az egészséges bőr és nyálkahártya fenntartásához.

Pantoténsav – Amely a B5-vitamin, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és a normál mentális teljesítőképességhez.

B6-Vitamin – Ez a vitamin hozzájárul a normál fehérje-anyagcseréhez és glikogénlebontáshoz. Ezenkívül hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

Cink – A cink egy olyan ásványi anyag, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, szerepet játszik a normál sejtosztódásban, valamint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A cink ezenkívül szerepet játszik az egészséges csontok fenntartásában, valamint a zsírsavak, a szénhidrátok és a fehérjék normál anyagcsere-folyamataiban.

Tiamin – A tiamin néven is ismert B1-vitamin a szénhidrátok, zsírok lebontásához, átalakításához, valamint a szívizom- és idegsejtek megfelelő működéséhez szükséges vitamin.

Folsav – Azaz a B9-vitamin, amely hozzájárul a normál vérképződéshez és az immunrendszer normál működéséhez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában. A folsav ezenkívül hozzájárul a magzati normál szövetfejlődéshez terhesség alatt.